Manden med den rene brændevin
Man troede på brændevinens helbredende virkning, Jeg holder selv meget af de klassiske kommenbrændevine. Øllet skal være over- eller undergæret, kaffen skal være ristet med Dan Schumacher
og ligeledes skulle alle mand have brød og brændevin,
så man kunne klare sig gennem den hårde arbejdsdag.
Derfor var der for 200 år siden over 2500 brænderier i Danmark.
Dengang smagte det af fusel, når man fremstillede alkohol.
Det smagte så forfærdeligt, at man var nødt til at
camouflere fusels-magen med noget, der smagte godt.
Når man køber en snaps i dag, så tænker de fleste,
at den også skal smage af kommen. Det er ofte grunden
til at mange unge ikke drikker snaps.
"Det smager jo af kommen, det hele", siger de.
- Og det synes jeg er synd!
Men jeg har også et brændende ønske om at forny de danske
snapsetrationer! Eller i hvert fald prikken til dem.
Der er meget fokus på smag i disse år og der bliver leget med den.
chokolade og vanille og køkkenet serverer fusion fra hele verden.
Brændevin er ikke kun til jule- og påskefrokosten, den kan drikkes hele året.
Vi skal bare opdage det dejlige livets vand igen