Tivolihallen - Velkommen

Frokostmenu

Fiskeretter

Husets sild (tomat, stjerneanis og karry) 58,-

Marinerede sild 58,-

Kryddersild 58,-

Karrysild 60,-

Christiansøpigens sild  68,-

Stegt sild i eddike  68,-

Matjessild med kartofler og creme fraiche 80,-

Fersk røget laks 90,-

Røget ål med røræg 100,-

Rejer med mayonaise 86,-

Lune fiskefrikadeller med remoulade 75,-

Pandestegt rødspættefilet med rejer og mayonaise 95,-

Pandestegt rødspættefilet med remoulade 85,-

Lune frokostretter

Ribbensteg med rødkål og agurkesalat 75,-

Frikadeller med rødkål og agurkesalat 70,-

Mørbradbøf med bløde løg og surt 90,-

Pariserbøf med det hele og lidt mere 105,-

Lammefrikadeller med stuvet spinat 80,-

Lun leverpostej med bacon og surt 60,-

 
Smørrebrød

Roastbeef med remoulade og ristede løg 78,-

Røget filet med røræg og purløg 65,-

Sprængt oksebryst med pickles og peberrod 75,-

Oksetatar med æggeblomme 95,-

Rullepølse med rødløg og sky 70,-

Dyrlægens natmad 70,-

Kogt benskinke med spejlæg 70,-

Hønsesalat med bacon og ristet brød 70,-

Oste og sødt

Mild mellemlagret ost med radise 55,-

Gammel ost med fedt, sky og rom 65,-

Dansk landbrie 60,-

Blå kornblomst med  sveske kompot 65,-

Marineret gedeost med krydderurter 70,-

Chokoladekage med blød hat 60,-

Konfekt (raguza eller nøddehorn) 16,-

 Tivolihallens speciale

Kogt klipfisk

Serveret med rødbeder, æg, peberrod, grovsennep, smør- og senneps sauce hertil kartofler

210,-

 Forbehold for prisændringer.