Tivolihallen - Velkommen

Frokostmenu

Fiskeretter

Husets sild (tomat, stjerneanis og karry) 68,-

Marinerede sild 68,-

Kryddersild 68,-

Karrysild 70,-

Christiansøpigens sild  74,-

Stegt sild i eddike  74,-

Matjessild med kartofler og creme fraiche 85,-

Fersk røget laks 105,-

Røget ål med røræg 118,-

Rejer med mayonaise 105,-

Lune fiskefrikadeller med remoulade 85,-

Pandestegt rødspættefilet med rejer og mayonaise 110,-

Pandestegt rødspættefilet med remoulade 95,-

Lune frokostretter

Ribbensteg med rødkål og agurkesalat 85,-

Frikadeller med rødkål og agurkesalat 75,-

Mørbradbøf med bløde løg og surt 92,-

Pariserbøf med det hele og lidt mere 115,-

Lammefrikadeller med stuvet spinat 85,-

Lun leverpostej med bacon og surt 65,-

 
Smørrebrød

Roastbeef med remoulade og ristede løg 85,-

Røget filet med røræg og purløg 70,-

Sprængt oksebryst med pickles og peberrod 82,-

Oksetatar med æggeblomme 105,-

Rullepølse med rødløg og sky 75,-

Dyrlægens natmad 75,-

Kogt benskinke med spejlæg 75,-

Hønsesalat med bacon og ristet brød 75,-

Oste og sødt

Mild mellemlagret ost med radise 60,-

Gammel ost med fedt, sky og rom 69,-

Dansk landbrie 65,-

Blå kornblomst med  sveske kompot 74,-

Marineret gedeost med krydderurter 74,-

Chokoladekage med blød hat 65,-

Konfekt (raguza eller nøddehorn) 16,-

 Tivolihallens speciale

Kogt klipfisk

Serveret med rødbeder, æg, peberrod, grovsennep, smør- og senneps sauce hertil kartofler

225,-

 Forbehold for prisændringer.