Tivolihallen - Hyggelig og klassisk frokostrestaurant midt i København

Frokostmenu

 

 

Vores fisk

Husets sild (tomat, stjerneanis og karry)

Marinerede sild

Kryddersild

Karrysild med smilende æg

Christiansøpigens sild

Stegt sild i eddike

Matjessild med kartofler og crème fraiche

Fersk røget laks

Røget ål med rørœg

Rejer med mayonnaise

Fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade

Pandestegt rødspættefilet med grønlandske rejer og mayonnaise

Pandestegt rødspættefilet med hjemmerørt remoulade

 

 

69,-

69,-

69,-

72,-

75,-

75,-

85,-

105,-

125,-

109,-

89,-

115,-

98,-

 

Vores smørrebrød

Roastbeef med remoulade og ristede løg

Røget filet med røræg og purløg

Sprœngt oksebryst med pickles og peberrod

Oksetatar med æggeblomme

Rullepølse med rødløg og sky

Dyrlægens natmad

Kogt benskinke med spejlæg

Hønsesalat med bacon og ristet brød

 

 

85,-

72,-

85,-

109,-

75,-

75,-

78,-

75,-

 

Vores lune retter

Ribbenssteg med rødkål og agurkesalat

Frikadeller med rødkål og agurkesalat

Mørbradbøf med bløde løg og surt

Pariserbøf med det hele og lidt mere

Lammefrikadeller med stuvet spinat

Lun leverpostej med bacon og surt

 

 

85,-

75,-

95,-

118,-

85,-

68,-

 

Ost og søde sager

Gammel ost med fedt, sky og rom

Dansk landbrie

Blå kornblomst med sveskekompot og ristet rugbrød

Marineret gedeost med krydderurter og ristet rugbrød

Chokoladekage med blød hat

Petit Four (raguza eller nøddehorn)

 

 

69,-

65,-

74,-

74,-

70,-

16,-

 

Tivolihallens speciale

Kogt klipfisk serveret med rødbeder, æg, peberrod, smør- og sennepssovs, hertil kartofler

 

Forbehold for prisændringer

 

 

 

235,-