Tivolihallen - Hyggelig og klassisk frokostrestaurant midt i København

Julen 2023

Fra 13. november serverer vi igen vore traditionelle juleanretninger (frokost og aften):

 

 

Julebord

Vi starter med silden:

Karrysild med æggesalat, karse og løg

Helles julesild med anis og porter

 

Så kommer der lidt mere fisk:

Gravad laks med fennikelsalat og sennepsdressing

Røget ål med røræg

Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron

 

Næste servering:

Æbleflæsk

Ribbensteg med rødkål

Andebryst stegt med rosmarin og appelsin

Hønsesalat med bacon

 

Vi slutter med sødt:

Ris a la mande med lun kirsebærsauce

 

Pris per kuvert kr. 494,-

-

Derudover kan tilkøbes (bestilles til hele bordet):

To danske oste med behøring garniture

 Pris per kuvert kr. 45,-

 

Juleplatte



(serveres ikke fredag og lørdag aften)

Første servering:

Karrysild med æggesalat, karse og løg

Gravad laks med fennikelsalat og sennepsdressing

Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron

 

Anden servering:

Ribbensteg med rødkål

Hønsesalat med bacon

Brie med behøring garniture

 

Pris per kuvert kr. 304,-

-

Ris a la mande med lun kirsebœrsauce

Pris 70,-

 

Vore hjemmelavede snapse



Tivolihallens Julesnaps 80,-

Dadler, figner, stjerneanis, appelsin, kanel og lakridsrod

Tivolihallens citronsnaps 80,-

Citron og krondild

Tivolihallens Porsesnaps 80,-

Håndplukket svensk porse

 

Flaske 650,-