Julen 2023
Fra 13. november serverer vi igen vore traditionelle
juleanretninger (frokost og aften):
Julebord Vi starter med silden: Karrysild med æggesalat, karse og løg Helles julesild med anis og porter Så kommer der lidt mere fisk: Gravad laks med fennikelsalat og sennepsdressing Røget ål med røræg Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron Næste servering: Æbleflæsk Ribbensteg med rødkål Andebryst stegt med rosmarin og appelsin Hønsesalat med bacon Vi slutter med sødt: Ris a la mande med lun kirsebærsauce Pris per kuvert kr. 494,- - Derudover kan tilkøbes (bestilles til hele
bordet): To danske oste med behøring garniture |
Juleplatte
(serveres ikke fredag og lørdag aften) Første servering: Karrysild med æggesalat, karse og løg Gravad laks med fennikelsalat og sennepsdressing Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron Anden servering: Ribbensteg med rødkål Hønsesalat med bacon Brie med behøring garniture Pris per kuvert kr. 304,- - Ris a la mande med lun
kirsebœrsauce Pris 70,- |
Vore hjemmelavede snapse
Tivolihallens Julesnaps 80,- Dadler, figner, stjerneanis, appelsin, kanel og lakridsrod Tivolihallens
citronsnaps 80,- Citron og krondild Tivolihallens
Porsesnaps 80,- Håndplukket svensk porse Flaske 650,- |