Tivolihallen - Hyggelig og klassisk frokostrestaurant midt i København

Selskaber

 

Vi arrangerer meget gerne dags- eller aftenarrangementer. Ring og få et tilbud. Her er nogle eksempler:


 

Frokost:

Tivolihallens Forretningsfrokost (min. 10 personer)

Karrysild med smilende æg

2 stykker uspecificeret smørrebrød

Lun ribbenssteg med hjemmelavet rødkål og agurkesalat

 

Pris per kuvert kr. 252,-

 

 

Tivolihallens Frokostplatte, 2 serveringer (min. 10 personer)

Karrysild med smilende æg

Marineret laks med krydderurter

Lun ribbenssteg med hjemmelavet rødkål og agurkesalat

Roastbeef med remoulade, peberrod, ristede løg og agurkesalat

Dansk landbrie med garniture

 

Pris per kuvert kr. 192,-

 

 

Der er naturligvis mulighed for tilkøb - ring til os, vi hjælper gerne.

 

Aften:

 

3 retters selskabsmenu – venligst vælg en forret, en hovedret og en dessert (samme for hele selskabet)

 

Forret:

 Ceviche af lyssej

eller

Varmrøget laks med mango, asparges og basilikum creme

 

Hovedret:

Spinatfarseret unghane med nye kartofler og estragon sauce

eller

Bagt laks med hollandaise, nye kartofler og bønner.

eller

Kalvetyksteg med spidskål og svampe, nye danske kartofler og skysovs

 

Dessert:

Pandekager med hjemmelavet is

eller

Rødgrød med fløde

eller

Rabarber trifli

 

Pris for 3 retters menu uden drikkevarer: kr. 465,- per person.

Pris for 3 retters menu med 1 glas hvidvin, 1 glas rødvin, kaffe eller te: kr. 595,- per person.

 

 

Den store Selskabs Menu (arrangement i 6 timer)

Venligst vælg en forret, en hovedret og en dessert

(samme til hele selskabet)

 

Velkomsdrik:

Cava med appetizer

 

Forret:

 Rejecocktail med avokadocreme brød og smør

eller

Varmrøget laks med grønkål, æble, peberrodscreme og spirer

 

Hovedret:

Spinalfarseret kalvefilet med timian, nye kartofler, stegte svampe og spidskål og sauce

eller

Oksefilet med bagte courgetter, løg, tomat, basillikum og

bernaisecreme

 

Dessert:

Porcheret pære med vanille is og chokolade sauce

eller

Hjemmelavet isfragilite med marineret frugt

 

Kaffe, te, petit four og avec

 

Menuen inkluderer hvidvin og rødvin ad libítum

 

Pris kr. 1095,- per person

 

 

Den Klassiske Danske Menu -

venligt vælg en forret, en hovedret og en dessert

(samme til hele selskabet)

 

Forret:

 Rejecocktail med avokadocreme

eller

En tartelet med høns i asparges

 

Hovedret:

Gammeldags oksesteg med perleløg, kartofler og sovs

eller

Krebinetter med stuvet spinat, kartofler og grønt

eller

Rødspættefilet med kartofler, grønt og persillesovs

 

Dessert:

Rødgrød med fløde

eller

Æblekage

 

Pris for menu uden drikkevarer: kr. 395,- per person

Pris for menu med 2 øl og kaffe eller te: kr. 545,-

 

Det er muligt at tilføje til alle menuer hvis i har særlige ønsker – vi

hjælper gerne.