Frokost
Min.10 personer
Tivolihallens Forretningsfrokost (min. 10 personer) | ||
---|---|---|
/ Karrysild med smilende æg | ||
/ 2 stykker uspecificeret smørrebrød | ||
/ Lun ribbenssteg med hjemmelavet rødkål og agurkesalat | ||
Pr. kuvert 288,- |
Tivolihallens Frokostplatte, 2 serveringer (min. 10 personer) | ||
---|---|---|
/ Karrysild med smilende æg | ||
/ Marineret laks med krydderurter | ||
/ Lun ribbenssteg med hjemmelavet rødkål og agurkesalat | ||
/ Roastbeef med remoulade, peberrod, ristede løg og agurkesalat | ||
/ Dansk landbrie med garniture | ||
Pr. kuvert 215,- |
Aften
Venligst vælg en forret, en hovedret og en dessert (samme for hele selskabet)
Min. 25 personer
3. retters selskabsmenu
Forret | ||
---|---|---|
/ 1 Ceviche af lyssej | ||
/ Varmrøget laks med mango, asparges og basilikum creme |
Hovedret | ||
---|---|---|
/ Spinatfarseret unghane med nye kartofler og estragon sauce. | ||
/ Bagt laks med hollandaise, nye kartofler og bønner. | ||
/ Kalvetyksteg med spidskål og svampe, nye danske kartofler og skysovs |
Dessert | ||
---|---|---|
/ Pandekager med hjemmelavet is | ||
/ Rødgrød med fløde | ||
/ Rabarber trifli | ||
Pr. kuvert 495,- pr. person | ||
Med 1 glas hvidvin, 1 glas rødvin, kaffe eller te: Pr. kuvert 648,- pr. person |
Den store Selskabs Menu
Menuen inkluderer hvidvin og rødvin ad libítum (Arrangement i 6 timer)
Forret | ||
---|---|---|
/ Rejecocktail med avokadocreme brød og smør | ||
/ Varmrøget laks med grønkål, æble, peberrodscreme og spirer |
Hovedret | ||
---|---|---|
/ Spinalfarseret kalvefilet med timian, nye kartofler, stegte svampe og spidskål og sauce | ||
/ Oksefilet med bagte courgetter, løg, tomat, basillikum og bernaisecreme |
Dessert | ||
---|---|---|
/ Porcheret pære med vanille is og chokolade sauce | ||
/ Hjemmelavet isfragilite med marineret frugt | ||
/ Kaffe, te, petit four og avec | ||
Pr. kuvert 1295 ,- pr. person |
Den klassiske Danske Menu
Forret | ||
---|---|---|
/ Rejecocktail med avokadocreme | ||
/ En tartelet med høns i asparges |
Hovedret | ||
---|---|---|
/ Gammeldags oksesteg med perleløg, kartofler og sovs | ||
/ Krebinetter med stuvet spinat, kartofler og grønt | ||
/ Rødspættefilet med kartofler, grønt og persillesovs |
Dessert | ||
---|---|---|
/ Rødgrød med fløde | ||
/ Æblekage | ||
Pr. kuvert 448,- pr. person | ||
Pris for menu med 2 øl eller to glas husets vin: Pr. kuvert 614,- pr. person |