Julebord
Vi begynder med vores sild |
---|
/ Karrysild med æggesalat, karse og løg |
/ Helles julesild med anis og porter |
Fortsætter med lidt mere fisk |
---|
/ Gravad laks med fennikesalat og sennepsdressing |
/ Røget ål med røræg |
/ Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron |
Næste servering er |
---|
/ Æbleflæsk |
/ Ribbensteg med rødkål |
/ Andebryst stegt med rosmarin og appelsin |
/ Hønsesalat med bacon |
Vi slutter af med |
---|
/ Ris a la mande med lun kirsebærsauce |
Pris kr. 494,- pr. person
/ Der kan tilkøbes 2 danske oste til pris 55,- pr. pers. men kun ved bestilling til hele bordet. |
Juleplatte
Serveres ikke fredag og lørdag aftenFørste servering |
---|
/ Karrysild med æggesalat, karse og løg |
/ Gravad laks med fennikesalat og sennepsdressing |
/ Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron |
Anden servering |
---|
/ Ribbensteg med rødkål |
/ Hønsesalat med bacon |
/ Brie med behørig garniture |
Pris kr. 304,- pr. person
Prøv desuden:
Helles julesnaps |
---|
/ Dadler, figner, stjerneanis, appelsin, kanel og lakridsrod |
Tivolihallens Citronsnaps |
---|
/ Citron og krondild og nyslået honning |
Tivolihallens porsesnaps |
---|
/ Håndplukket svensk porse |