Julebord
| Vi begynder med vores sild |
|---|
| / Karrysild med æggesalat, karse og løg |
| / Helles julesild med anis og porter |
| Fortsætter med lidt mere fisk |
|---|
| / Gravad laks med fennikesalat og sennepsdressing |
| / Røget ål med røræg |
| / Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron |
| Næste servering er |
|---|
| / Æbleflæsk |
| / Ribbensteg med rødkål |
| / Andebryst stegt med rosmarin og appelsin |
| / Hønsesalat med bacon |
| Vi slutter af med |
|---|
| / Ris a la mande med lun kirsebærsauce |
Pris kr. 528,- pr. person
| / Der kan tilkøbes 2 danske oste til pris 62,- pr. pers. men kun ved bestilling til hele bordet. |
Juleplatte
Serveres ikke fredag og lørdag aften| Første servering |
|---|
| / Karrysild med æggesalat, karse og løg |
| / Gravad laks med fennikesalat og sennepsdressing |
| / Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron |
| Anden servering |
|---|
| / Ribbensteg med rødkål |
| / Hønsesalat med bacon |
| / Brie med behørig garniture |
Pris kr. 338,- pr. person
Julebord + drikkepakke
Julebord med øl, vin og vand
3 timers frokost arrangement = Pris kr. 816,- pr. person
5 timers aften arrangement = Pris kr. 1032,- pr. person
Prøv desuden:
| Helles julesnaps |
|---|
| / Dadler, figner, stjerneanis, appelsin, kanel og lakridsrod |
| Tivolihallens Citronsnaps |
|---|
| / Citron og krondild og nyslået honning |
| Tivolihallens porsesnaps |
|---|
| / Håndplukket svensk porse |