Frokost
Min.10 personer
| Tivolihallens Forretningsfrokost (min. 10 personer) | ||
|---|---|---|
| / Karrysild med smilende æg | ||
| / 2 stykker uspecificeret smørrebrød | ||
| / Lun ribbenssteg med hjemmelavet rødkål og agurkesalat | ||
| Pr. kuvert 324,- |
| Tivolihallens Frokostplatte, 2 serveringer (min. 10 personer) | ||
|---|---|---|
| / Karrysild med smilende æg | ||
| / Marineret laks med krydderurter | ||
| / Lun ribbenssteg med hjemmelavet rødkål og agurkesalat | ||
| / Roastbeef med remoulade, peberrod, ristede løg og agurkesalat | ||
| / Dansk landbrie med garniture | ||
| Pr. kuvert 238,- |
Aften
Venligst vælg en forret, en hovedret og en dessert (samme for hele selskabet)
Min. 25 personer
3. retters selskabsmenu
| Forret | ||
|---|---|---|
| / 1 Ceviche af lyssej | ||
| / Varmrøget laks med mango, asparges og basilikum creme |
| Hovedret | ||
|---|---|---|
| / Spinatfarseret unghane med nye kartofler og estragon sauce. | ||
| / Bagt laks med hollandaise, nye kartofler og bønner. | ||
| / Kalvetyksteg med spidskål og svampe, nye danske kartofler og skysovs |
| Dessert | ||
|---|---|---|
| / Pandekager med hjemmelavet is | ||
| / Rødgrød med fløde | ||
| / Rabarber trifli | ||
| Pr. kuvert 495,- pr. person | ||
| Med 1 glas hvidvin, 1 glas rødvin, kaffe eller te: Pr. kuvert 648,- pr. person |
Den store Selskabs Menu
Menuen inkluderer hvidvin og rødvin ad libítum (Arrangement i 6 timer)
| Forret | ||
|---|---|---|
| / Rejecocktail med avokadocreme brød og smør | ||
| / Varmrøget laks med grønkål, æble, peberrodscreme og spirer |
| Hovedret | ||
|---|---|---|
| / Spinalfarseret kalvefilet med timian, nye kartofler, stegte svampe og spidskål og sauce | ||
| / Oksefilet med bagte courgetter, løg, tomat, basillikum og bernaisecreme |
| Dessert | ||
|---|---|---|
| / Porcheret pære med vanille is og chokolade sauce | ||
| / Hjemmelavet isfragilite med marineret frugt | ||
| / Kaffe, te, petit four og avec | ||
| Pr. kuvert 1295 ,- pr. person |
Den klassiske Danske Menu
| Forret | ||
|---|---|---|
| / Rejecocktail med avokadocreme | ||
| / En tartelet med høns i asparges |
| Hovedret | ||
|---|---|---|
| / Gammeldags oksesteg med perleløg, kartofler og sovs | ||
| / Krebinetter med stuvet spinat, kartofler og grønt | ||
| / Rødspættefilet med kartofler, grønt og persillesovs |
| Dessert | ||
|---|---|---|
| / Rødgrød med fløde | ||
| / Æblekage | ||
| Pr. kuvert 448,- pr. person | ||
| Pris for menu med 2 øl eller to glas husets vin: Pr. kuvert 614,- pr. person |